La Lopatari, se circula

Podul de la Lopătari a fost redat circulatiei, sâmbătă seară, acestea fiind, de altfel, si asigurările pe care le-a primit presedintele IMG_9354Consiliului Judetean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, aflat la fata locului pentru a vedea stadiul lucrărilor.

 

”Podul a fost dat în folosintă. Mă bucură acest fapt, pentru că am reusit să ne mobilizăm si să ajutăm cele 1.400 de persoane din cele două sate izolate. Am fost si sâmbătă la Lopătari, si am văzut că lucrările mergeau bine. Am demonstrat, încă o dată, că dacă ne mobilizăm reusim să rezolvăm lucrurile rapid si eficient”, a declarat, duminică, presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bîgiu.

Podul de la Lopătari a fost distrus de viitură în noaptea de miercuri spre joi, eveniment în urma căruia 1.400 de persoane din satele Terca si Plostina au fost izolate.

”Viitura a fost cea care a cauzat ruperea malului, dar un factor determinant a fost si mizeria strânsă de ape si bustenii căzuti în albia râului sau antrenati de suvoaie”, a mai spus Cristi Bîgiu.

Presedintele Consiliului Judetean a mai precizat că pentru 1-2 zile vor fi mentinute restrictii de tonaj, pentru a permite pământului să se taseze.

Privacy Policy Settings