BAIETI DE LA TARA…

Era la mijlocul saptamani trecute, in jurul orei 12.00, pe strada Marghiloman, pe trecerea de pietoni de la Scoala nr.6.Fotografie0036

Cred ca in acest caz, toate comentariile sunt de prisos. Chiar daca este vorba de o masina pe care sta inscris POLITIA RURALA, si s-ar putea spune ca este vorba despre oameni de la tara unde legea se face dupa cum vrea buricul politistului. Problema este ca ca in saptamana “Scoala altfel”, cand toti copii au mers la IPJ si au admirat ce fac politistii, cand cei de la “circulatie” au initiat o serie de actiuni care se insufle elevilor macar un dram de disciplina rutiera, se gaseste un ins care spulbera toate eforturile colegilor. Si nu este singurul! Deocamdata, atat! In curand, vom reveni cu aspecte halucinante legate de baietii cu ochi albastri sustinuti de baietii cu ochii super albastri.

Titi Petre

PS: Ma astept ca de saptamana viitoare, eu si cei care conduc din familia mea, sa ramanem fara premise. Am sa-i scutesc pe baieti de acest efort si am sa le prezint personal permisul de conducere, sa vada si ei cum arata permisul unui om care conduce de 37 de ani si nu a platit nicio amenda.

Privacy Policy Settings