LA LOC COMANDA! FLOREA RAMANE LA BUZAU !

Se vede treaba ca, dupa ce a inceput sa “miste” ceva mai mult, agricultura trebuie tinuta totusi in capastru. Acolo unde ceva merge, este DSC01211imperios necesar sa fie stopat. Asa se intampla si cu Directia Agricola buzoiana, institutie care este condusa de unul dintre tinerii ingineri cu doctorat pe bune, unul dintre tinerii ingineri care mai au o logica in tot ceea ce intreprind. Motiv pentru care Cosmin Florea, ar fi trebuit să se mute, incepand de luni, la Giurgiu in tara lui Ion Nicolae.,Si asta după ce, anul trecut, cam în aceeaşi perioadă, ar fi trebuit să plece la Satu Mare. Numai ca, la fel ca anul trecut, Cosmin Florea a fost ajutat de oameni de bine sa ramana in continuare la Buzau. Pana la anul cand,  Daniel Constantin, daca va mai fi ministru, va semna o alta detasare in zona de nord a tarii.

 

In schimb, la Direcţia Sanitar Veterinara şi pentru Siguranţa Alimentelor Buzău pe postul de director a fost detaşat Mircea Martin, şeful instituţiei similare din Sălaj. In acelasi timp, Adonis Dragnea, care a condus până acum respectiva instituţie, a fost detaşat la Satu Mare.

Dupa cum se vede treaba, ministrul Constantin tine mortis sa-I trimita pe buzoieni doar la Satu Mare. Nu stim care sunt criteriile trocului Buzau-Satu Mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings