INVITATIE LA O ZI DE DOLIU NATIONAL

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului CIPRIAN al Buzăului şi Vrancei, Fundaţia pentru copii „Sf.Sava de la Buzău” şi Bisericuţa copiilor „Sf.Sava” din Buzău, vă invită să participaţi în ziua de vineri, 22 martie, la o zi de doliu naţional, în memoria pruncilor nenăscuţi ai neamului românesc, ucişi prin avort şi contracepţie.

parintele-Milea           Cine doreşte să participe va purta pe tot parcursul zilei de vineri o panglică neagră pe haină. Dacă veţi fi întrebaţi ce s-a întâmplat, puteţi răspunde că v-au murit peste 20 de milioane de copii din neamul acesta, doar în ultimii 50 de ani.

De asemenea, Fundaţia pentru copii „Sf.Sava de la Buzău” şi Bisericuţa Copiilor „Sf.Sava” din Buzău organizează SÂMBĂTĂ 23 MARTIE, un MARŞ AL TĂCERII pentru drepturile copilului nenăscut. Marşul începe la ora 13,00. Se pleacă din faţa Bisericuţei copiilor „Sf.Sava”, situată pe B-dul Unirii nr.186, se trece pe lângă Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului”, apoi pe strada Sf.Sava Gotul, care duce la Primăria Buzău şi se continuă pe str.Tudor Vladimirescu, până în faţa maternităţii din Buzău. Marşul se încheie la ora 15,00.

Spuneţi mai departe! Aduceţi pe oricine doreşte să mai participe! Pentru ca răul să nu se răspândească şi mai mult, trebuie să facem imediat ceva concret! Trebuie să oprim vărsarea de sânge nevinovat a a acestor copii care au dreptul la viaţă.

                 Arătaţi că suntem uniţi pentru viaţă, dovediţi că vă pasă de viitorul neamului românesc! De dragul copiilor noştri şi pentru dragostea lui Dumnezeu veniţi la acest marş al tăcerii!

comunicat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings