Inadmisibil. E-BO(A)LA GREA IN SPITALUL JUDETEAN!

Spitalul judetean Buzau a intrat intr-o degrigolada totala, mai ales dupa ce ultimul director, medicul Cosmin Ursachescu, si-a pus stetoscopul dupa gat si a preferat sa plece pe sectie sa si nu pe alta de la etajul unu. Concluzia este una singura: medicul Ursachescu nu e tare de urechi si a inteles foarte bine cum se sta cu invartelile din spital, asa ca a preferat sa ramana cinstit si curat. S-a gasit si inlocuitorul in persoana unui domn Claudiu Damian fost director pe la Romarta SA, o socitate extrem de grea daca ne gandim ca tot ce avea de facut era sa inchirieze niste spatii comerciale…Dar, unchiul A. si unchiul P. sa traiasca! Doi umflati parveniti care cred ca stapanesc judetul. Si sa vedeti ce se pun treburile la punct in Spitalul Judetean…

De fapt, prima gafa a noului directorat a fost comis sambata. Asadar, cei care au fost vizitatori in spital, in a doua zi a lunii august, au putut citi pe usa de la intre un anunt care-i pune pe ganduri: “SPITAL IN CARANTINA”. Altceva nu era scris, nici ce fel de carantina, nici ce boala bantuie in primul spital al judetului.

Spre seara, anuntul a disparut. S-a aflat si virusul care bantuie prin spital:VIRUSUL PROSTIEI. Prin spital s-a perindat o comisie speciala care avea drept scop informarea viitorului director vizavi de sectiile spitalului si cam ce se mananca in cea mai mare unitate spitaliceasca din judet. Si pentru ca onor comisie sa nu fie deranjata s-a gasit gaselnita cu anuntul “SPITAL IN CARANTINA”.

Cred ca orice comentariu este de prisos, precum menagerul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings