GHIVECIU ATAC FARA PRECEDENT LA BOSCODEALA!

Presedintele executiv PSD Buzau, Marian Ghiveciu, i-a raspuns in termeni duri lui Boscodeala dupa ce primarul a revenit asupra deciziei de demisie din PSD.

“Nu l-a fortat nimeni din partid sa-si dea demisia. Dupa intentia de a demisiona a spus ca-l sustine pe Marcel Ciolacu. Pai dansul sa puna mana sa citeasca Statutul PSD, pentru ca, in cazul in care presedintele isi da demisia, este numit interimar presedintele executiv, asa cum in orice institutie a statului, cand directorul general absenteaza, dirctorul adjunct ii tine locul.

Mai departe, nu poate sa fie un santaj. Dansul confunda organizatia judeteana de partid cu afacerile proprii. Nu lasi mostenitor la partid, da? Aici este democratie si trebuie sa ramana interimar presedintele executiv, asa spune Statutul. Santaj la cine? Deci este o chestiune de onoare. In cazul in care nu se respecta Statutul la organizatia judeteana Buzau, eu mi-am facut datoria de partid si sunt liber sa fac ce vreau, da? Eu nu amenint pe nimeni, dar asta e regula jocului: presedintele executiv ramane presedinte interimar. De ce sa facem altfel, ca asa vrea dansul? Toti trebuie sa respectam Statutul. Lui Ponta, cand e plecat in deplasare, cine-i tine locul la partid, dl Dragnea sau un presedinte judetean? Sau la centru se respecta regula si in teritoriu nu se respecta?

Referitor la faptul ca de un an de zile nu m-a vazut prin Buzau, dansul sa se uite pe rezultatul alegerilor, in colegiul meu am obtinut peste 70%, dansul a obtinut sub 50%, iar dansul nu stiu cat merge prin teritoriu, ca in municipiu e usor. De exemplu, unde a facut dansul campanie? Oricum nu s-a ocupat de organizatie, stati linistit, nu s-au facut sedintele Biroului Judetean de peste un an de zile, iar la sediul organizatiei judetene PSD Buzau nu s-a mai organizat o conferinta de presa de doi ani de zile”, a declarat presedintele executiv al PSD Buzau, Marian Ghiveciu, pentru stiripesurse.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings