CIOLACU, TANDEM CU TEODOROVICI

Deputatul PSD Marcel Ciolacu si-a anuntat, intr-o declaratie pentru stiripesurse.ro, candidatura la sefia organizatiei judetene Buzau, in tandem cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Ciolacu a precizat ca intentia de a demisiona a celorlalti parlamentari de Buzau a fost ‘un pic pripita’, iar atacurile la Boscodeala ‘necolegiale’.

“Dupa sentinta primita de dl presedinte Boscodeala, dansul si-a aratat intentia sa demisioneze, dar sa tinem cont de faptul ca este prima sentinta, la prima instanta. Dansul a avut o discutie cu dl Victor Ponta, iar pe buna dreptate dl presedinte Victor Ponta nu i-a acceptat demisia pentru ca urmeaza, incepand din aprilie, toate organizaiile PSD, sa intre in alegeri, deci o perioada foarte scurta. Nu stiu de ce s-au grabit colegii mei sa imparta ceva care nu este si nu asteapta sa ne confruntam in alegerile din interiorul partidului, alegeri care vor avea loc in aprilie-mai. Mi se pare un pic pripita decizia dansilor de a imparti ceva ce nu avem de impartit si necolegiala fata de presedintele Boscodeala. Eu, daca dl Boscodeala nu va candida, voi candida la functia de presedinte sau la functia de presedinte executiv in tandem cu dl Eugen Teodorovici”, a declarat, pentru stiripesurse.ro, deputatul PSD Marcel Ciolacu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings