“GABORUL CU PALARIE” VS. “AFACERISTII  JEGOSI”

Tatal si fiul, adica deputatul Cezar Preda si consilierul judetean Raul Florescu, au fost prezenti astazi in fata presei locale, primul in calitate de sef regional, al doilea in calitate de sub sef local. “ Prezenta noastra aici este rezultatul situatiei speciale in care ne aflam in cadrul ACL, situatie pe care nu si-o dorea nimeni, dar pe care o anticipam. Ne-am trezit vraiste, intr-o postura in care suntem ca un partid mic”, spunea deputatul Preda la inceputul conferintei de presa. Tot deputatul, sef regional, a vorbit despre tradare, neputinta, hotie, aranjamente, manipulari si traseisti, cele mai multe sageti fiind aruncate catre Cristi Bigiu si, ceva mai putine, catre Constantin Boscodeala. Seful pedelist zonal apreciaza ca “afaceristi jegosi aranjeaza cine ramane si cine pleaca la PSD”. Si inca o remarca, conform spuselor inaltilor oameni din PDL local, la nivel de judet, formatiunea pe care cu cinste o conduc, mai are doar patru primari de comune. Restul…

Remember…

In luna aprilie 2012, 12 din cei 24 de primari câţi avea PDL la alegerile din 2008, precum şi primarul oraşului Pogoanele, ales pe listele PNG, dar care a fost mereu alături de PDL, au decis să plece din partid.

L-A TEPUIT PE DOCTOR

Inainte de alegerile locale, Doctoru pe atunci la UNPR si “Gaborul cu palarie” (cum ii placea lui Ion Vasile sa-l alinte pe Cezar Preda) au avut o intalnire in biroul senatorului din apropiere de XXL. Atunci doctoru a prezentat o lista cu candidatii UNPR pentru primariile din judet. Imediat ce a parasit biroul doctorului, gaborul cu palarie s-a repezit in telefon si i-a contactat si amenintat pe candidatii UNPR. Iata si declaratia doctorului data dupa tradarea alitului: “E închis subiectul pentru că noi mai promovăm ceva şi anume onoarea. Şi  atunci cînd se calcă pe aşa ceva, nu mai avem subiect de discuţie. Nu vreau să intru în detalii, este o şmecherie ieftină, cineva, nu ştiu din ce motive, dar mi le închipui, a subestimat şi a subminat o combinaţie politică care putea să fie la nivel judeţean cîştigătoare”, declara, la vremea respectiva, Ion Vasile.

Si de aici se poate trage o concluzie vizavi de amenintari, aranjamente, hotii, manipulari si de ce nu si “afaceristi jegosi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings