FRATILOR, VENITI ACASA!

Acesta este semnalul dat pentru regruparea taranistilor. Sunt chemati, in primul rand cei care eraucoposu iliescu tineri in anul 1990. Sa ne reamintim ca la nivelul anilor 1990 era un puternic curent taranist care avea in spate nume grele cu rezonanta istorica. S-a intamplat ca in perioada 1996-2000 PNTCD sa purceada la putere si, cum era de asteptat, interesele personale si de grup n-au facut altceva decat sa decimeze partidul. Si, de atunci, PNTCD a fost lovit de lupte interne, existenta sa fiind cunoscuta doar prin aparitii sporadice. Dupa esecul din perioada 1996-2000, taranistii nici nu prea aveau ce sa mai spuna, iar „infiltratii”, facuti miliardari in acea vreme, nici n-au vrut sa auda de partidul lui Coposu.  Se pare ca unii dintre ei incep sa-si revina ca dupa un KO, lansand un apel pentru inima si suflet. Prezentam, mai jos, apelul taranistilor catre fostii taranisti.

FRATILOR, VENITI ACASA, IN PNTCD, PENTRU A-I IMPIEDICA PE MOSTENITORII LUI ION ILIESCU SA LE FURE VIITORUL COPIILOR NOSTRI!

“Datoria de onoare a fiecarui roman constient este de a contribui la lupta pentru apararea democratiei si pentru instaurarea principiilor generate de spiritul moralei crestine. Sper ca generatia viitoare care va prelua stafeta se va achita de raspunderea care va apasa pe umerii ei, si ca obiectivele pe care le-a tintit de 148 de ani partidul nostru vor fi duse la indeplinire”. (Corneliu Coposu)

In anii 90, am intrat in politica visand ca ne vom trai vietile si ne vom creste copiii intr-o Romanie a libertatii, a prosperitatii si a dreptatii: Romania noastra! Am intrat in politica pentru a lupta cu cei care impiedicau visul nostru sa devina realitate: sistemul lui Ion Iliescu si al structurilor provenite din partidul comunist si din fosta securitate, cei care au confiscat Revolutia din decembrie 1989 si au acaparat Romania.

In anii 90, ne-am regasit cu totii ca membri si simpatizanti ai Partidului National Taranesc Crestin-Democrat, singurul partid care se lupta cu adevarat pentru ca idealurile noastre sa devina realitate. Ne-am regasit in PNTCD pentru ca aici ne astepta Seniorul Corneliu Coposu, invingatorul moral al comunismului, omul care ne-a dat speranta ca vom trai in Romania noastra. Am fost impreuna, in PNTCD, sute de mii de tineri care refuzau sa fie o generatie de sacrificiu. Sute de mii de tineri care pretuiau valoarea, adevarul si decenta. Sute de mii de tineri care se implicau din idealism si din patriotism, si nu din dorinta de a ocupa functii inalte si de a se imbogati furand banii romanilor. Sute de mii de prieteni care au format cea mai mare familie politica a tineretului roman de acum doua decenii.

Intre timp, viata ne-a despartit. Anii au trecut peste noi. Ne-am intemeiat familii si avem copiii aceia pe care visam sa-i crestem in Romania lui Corneliu Coposu si a noastra, nu a lui Ion Iliescu. Unii dintre noi au propriile afaceri, altii – joburi bine platite. Unii sunt medici sau avocati, altii lucreaza ca functionari la stat, mereu sub amenintarea politizarii. Luati impreuna, noi, tinerii taranisti ai anilor 90, suntem o parte importanta a segmentului romanilor care imping tara inainte. Noi producem cel mai mult, dam cel mai mult societatii, dar primim cel mai putin de la statul luat prizonier de o clasa politica incompetenta si corupta.

Cei mai multi dintre noi sunt dezamagiti de politica. Si au toate motivele sa fie. De prea multe ori au fost mintiti si furati. De prea multe ori, au vazut politicieni incompetenti si tupeisti defiland spre putere prin folosirea abuziva a idealurilor noastre. Uneori, idealurile noastre au fost uitate si neglijate chiar de “ai nostri” si mereu calcate in picioare de “ai lor”, raspanditi prin toate partidele.

Astazi, insa, la fel ca in anii 90, Romania este in pericol! Urmasii lui Ion Iliescu au tara la picioare. Guvernarea USL ne asasineaza economic jupuindu-ne cu taxe si impozite uriase pe care le transforma in pomeni electorale. Guvernarea USL incearca sa faca din Romania un paradis al talharilor politici, lasati sa fure in liniste de o justitie de mucava. Astazi, copiii lui Ion Iliescu pun in pericol viitorul copiilor nostri!

Astazi, Romania are nevoie de PNTCD! Dupa atatea experiente esuate, dupa atatea vorbe goale si idealuri furate, trebuie sa afirmam un adevar: singurul om politic care a proiectat o Romanie a libertatii, a prosperitatii si a dreptatii este Seniorul Corneliu Coposu. PNTCD, partidul care ne-a ramas tuturor in suflete, partidul lui Corneliu Coposu si al nostru, a riscat disparitia, dar nu i-a mintit niciodata pe romani. PNTCD este singurul partid care nu a facut niciodata compromisuri de dragul puterii si care nu a facut niciodata compromisuri cu partidul lui Ion Iliescu. PNTCD este singurul partid care, prin forta morala a mostenirii Seniorului, prin renasterea spiritului taranist, poate sa apere Romania noastra de atacul mostenitorilor lui Ion Iliescu.

PNTCD are nevoie de noi! Este momentul sa lasam deoparte lehamitea de politica. Este momentul sa lasam deoparte ceea ce ne dezbina si sa redescoperim ceea ce ne-a unit in anii 90: idealul nostru si al Seniorului, Romania noastra. Este momentul sa sprijinim din nou PNTCD pentru a recupera si apara Romania noastra.

Veniti inapoi, acasa, fratilor! Pentru ca, impreuna, sa-i impiedicam pe mostenitorii lui Ion Iliescu sa le fure viitorul copiilor nostri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings