ELEVII PERFORMERI RASPLATITI DE CONSILIUL JUDETEAN

Performanța în educație și sport a fost răsplătită, astăzi, de consilierii județeni. Elevii care au obținut rezultate de excepție la olimpiadele naționale și internaționale în acest an au fost aplaudați minute în șir în plenul Consiliului Județean, unde munca le-a fost răsplătită cu premii și diplome. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a evidențiat importanța pe care instituția o acordă parteneriatului dezvoltat, de-a lungul timpului, în vederea stimulării performanței în educație.

Alături de elevii cu performanțe deosebite s-au aflat și profesorii care i-au pregătit și i-au ajutat să ajungă la aceste rezultate, aceștia fiind la rândul lor recompensați pentru efortul depus.

Cu ochii în lacrimi, emoționați, performerii Buzăului și-au ridicat diplomele și premiile în aplauze, acestea fiind înmânate de președintele CJ. Unii dintre ei au ținut să-i întoarcă gestul, oferindu-i lui Neagu cadouri simbolice. De pildă unul dintre campionii din sport a ținut să îi ofere o minge de oină cu care sportivul a câștigat un campionat.

Tot astăzi a fost premiată și Alexia Tatu, noua revelație a tenisului românesc, care a câștigat turneul de la Wimbledon la categoria ei de vârstă, Under 14. Alexia Tatu a primit diploma de excelență pentru performanța sa de excepție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings