ELENA UDREA, CANDIDATUL TREI IN UNU !

Buzoienii tot credeau ca in toamna vor avea trei candidati pentru Cotroceni, facand referire la Catalin Predoiu, Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu, ultimul devenit buzoian prin a adoptie dupa a cincea sotie cu acte in regula. In urma cu o saptamana se pierduse orice speranta vizavi de candidaturile buzoienilor. Si asta dupa ce Catalin Predoiu a fost lucrat nemteste, iar Calin nu primise inca “verde” de la Ponta. In atari conditii, PMP-ul nostru a pus piciorul in pragul competitorilor si a spus rastit: Elena e cu noi si noi cu ea! Iar avocatul Nicu Cristian are mana buna…In concluzie, Organizatia judeteana Buzau a PMP va sustine “fara rezerve” candidatura Elenei Udrea la prezidentiale, daca marti in sedinta Colegiului Director a partidului va fi luata in calcul schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, afirma liderul PMP Buzau, Nicu Cristian.Duminica, presedintele PMP Buzau a declarat ca Elena Udrea ar putea atrage mai multi votanti decat o poate face actualul candidat al partidului la Presedintie.

Liderul PMP Buzau sustine ca Elena Udrea ar putea aduce voturi importante atat din randul alegatorilor care pana acum au optat pentru PDL, cat si din randul celor nehotarati inca.El a spus ca, in aceste conditii, PMP Buzau va sustine “fara rezerve” schimbarea candidaturii la Presedintie a lui Cristian Diaconescu.
“Ca impact in randul alegatorilor, candidatura Elenei Udrea ar fi mai eficienta pnetru partid. Dupa parerera mea si dupa semnalele din teritoriu, candidatura Elenei Udrea e mai potrivita.
Diaconescu nu atrage votanti dinspre PDL, ceea ce Udrea poate face. Poate atrage mare parte din votantii PDL, plus dintre nehotariti. Udrea poate atrage mai multe voturi, sunt doua segmente de alegatori foarte importante.
Am discutat cu presedintii organizatiilor din teritoriu si opinia lor e in acest sens: daca marti se pune in discutie candidatura lui Udrea o vom sustine fara rezerve”, a mai spus liderul PMP Buzau.

Pentru buzoieni, putem spune ca Elena Udrea este candidatul “trei in unu” in sensul ca va primi si voturile ce le reveneau celorlati doi buzoieni daca ar fi ramas in competitie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings