DOUA POLITISTE SI-AU PIERDUT VIATA LA ULMENI

Lapovita lasa rani adanci

DOUA POLITISTE SI-AU PIERDUT VIATA LA ULMENI

-Ele erau angajate la IPJ Bacau

Zapada amestecata cu ploaie de duminica dupa amiaza, a acoperit partea carosabila a drumului national Buzau- Ploiesti. Stratul cuaccident sarangagrosime de trei-patru centimetri a ingreunat circulatia si orice manevra gresita coroborata cu putina neatentie putea fi fatala pentru participantii la trafic. Nu mai vorbim de lipsa de experienta. Se pare ca acestea au fost cauzele care au stat si la baza evenimentului rutier care a avut loc in jurul orei 17.00, dincolo de Ulmeni, in apropiere de intersectia DN 1B cu drumul care merge spre Saranga.

Un autoturism Opel cu numar de Galati, condus de o galateanca de 23 de ani, iar langa soferita statea o colega de-a sa de 22 de ani, se deplasa dinspre Buzau spre Ploiesti, intentia fiind sa ajunga la Bucuresti. Din cauza carosabilului acoperit cu zapada umeda si a unei clipe de neatentie, autoturismul a fost scapat de sub control, a derapat, s-a rasucit pe partea carosabila si apoi a fost lovit frontal de un taxi care se deplasa spre Buzau. In coliziune a mai intrat si camion care transporta marfa in regim de curierat.

In urma dublului impact, autoturismul Opel a fost zdrobit pur si simplu, cele doua persoane din interior decedand in gramada de fiare. Ambele erau politiste, una avea 22de ani si era din Bacau, iar cealalta avea 23 de ani si era din Galati. Ambele lucrau la Inspectoratul Judetean de Politie Bacau. Si taximetristul a suferit leziuni, insa este in afara oricarui pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings