DIN INIMA PENTRU INIMA, de sf. Muc Lucia fecioara

Balul organizat de Clubului Rotary Buzău care va avea loc în ziua de de sf. Muc Lucia fecioara,  ,vineri, 13 oana lu' sarbudecembrie 2013, începând cu ora 19.00, îi aduce în fața invitaților pe Oana Sârbu (cu trupa ei) şi pe membrii Distractis Show. Alături de ei se vor mai afla și câţiva artişti locali, printre care Florin Bonea şi Alina Mirea, precum şi dansatorii de la „Flamenco” Maria Goslan şi Antonio Stan.

Printre cele mai importante atracţii ale balului se numără standul cu obiecte vintage şi licitaţia de opere de artă şi antichităţi în cadrul căreia doritorii vor putea să-şi procure piese rare şi valoroase la preţuri mai mici decât cele din magazinele de profil, dar vor fi şi multe alte surprize.

Scopul caritabil al balului, conform temei propuse, va putea fi realizat pe baza sumelor adunate din taxele de participare, vânzările de obiecte vintage, antichităţi şi opere de artă, precum şi din donaţii sau sponsorizări, de la caz la caz şi în funcţie de dorinţa participanţilor.

Anul acesta balul Clubului Rotary Buzău se desfăşoară sub genericul DIN INIMĂ PENTRU INIMĂ şi are drept scop ajutorarea copiilor instituţionalizaţi şi a bătrânilor din azile care au probleme majore de sănătate, în mod special pe cei cu boli cardiovasculare grave.

Tematica se încadrează într-un proiect rotarian naţional de mare amploare, denumit ANUL INIMII LA ROTARY, în cadrul căruia s-au desfăşurat numeroase acţiuni privind sănătatea inimii. Cu titlu de exemplu pot fi menţionate operaţiile pe cord deschis efectuate pentru un număr de peste 20 de copii nevoiaşi la Haifa, ca rezultat al colaborării dintre rotarienii români şi cei israelieni.

Ca în fiecare an, la bal vor participa, în afară de membrii clubului şi invitaţii lor, multe oficialităţi municipale şi judeţene, oameni politici, oameni de afaceri sau personalităţi culturale, dar şi oricare altă persoană care doreşte să petreacă o seară extraordinară şi să contribuie astfel la un proiect caritabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings