DIACONESCU, PREZIDENTIABILUL PMP, RASARE LA BUZAU

Cristian Diaconescu, probabil un prezidentiabil din partea PMP, totodata si presedinte fondator al Fundatiei Miscarea Populara, urmeaza sa poposeasca la Buzau. Evenimentul mult asteptat de o mana de pemepisti se va derula, daca nu intervin modificari, in cursul zilei de astazi.

Ce va gasi prezidentiabilul la Buzau? Mai nimic care sa-i dea sperante pentru accederea in scrinul de la Cotroceni. In cel mai bun caz, daca va intra in jocurile de culise, ar putea ajunge iarasi la Cotroceni, insa numai in calitatea cu care s-a obisnuit, adica cea de consilier de presedinte.

Incercam sa dam si un raspuns la intrebarea formulta ceva mai devreme. La Buzau, Cristian Diaconescu va constata ca Fundatia MP nu mai exista. La fel si organizatia municipala a partidului. Cat despre organizatia judeteana, avocatul Cristian Nicu aflat in calitate de presedinte, va incerca o pledoarie pe fond legata de marirea si decaderea PMP-ului buzoian. Si asta pentru ca dintre sustinatorii din umbra a mai ramas activ doar Viorel Constantinescu. Restul sunt in campanii…

Despre programul prezidentiabilului Cristian Diaconescu nu s-a spus nimic, insa, cu siguranta, va fi unul asemanator cu cel de la Constanta, despre care colegii din presa constanteana au relatat pe larg: “Petrecere de pomină pentru Partidul Mişcarea Populară într-un sat din judeţul Constanţa. Elena Udrea, Cristian Diaconescu şi Eugen Tomac au mâncat mici şi au băut vin de butuc alături de alţi 500 colegi de partid, departe de ochii lumii, la Pietreni. Petrecerea surpriză a fost dată de şeful PMP Constanţa, Claudiu Palaz. Chermeza era menită să fie una secretă. După ce prezidenţiabilul PMP a ţinut o conferinţă de presă la Constanţa, el a fost luat pe sus şi dus în satul constănţean Pietreni, comuna Deleni. Întâmplător sau nu, tot acolo era invitată Elena Udrea alături de Eugen Tomac.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings