CIOLACU VREA AVION PENTRU PRESEDINTE

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la Parlament, că el crede că un stat de mărimea, pretenţiile şi poziţia României în interiorul UE şi NATO merită să aibă o aeronavă prezidenţială, în urma informaţiilor apărute privind deplasarea şefului statului, Klaus Iohannis, în vizita oficială efectuată în Japonia, cu o aeronavă privată.

”Aşa consider eu, că a venit momentul să luăm şi această decizie”, a mai spus preşedintele PSD.

”Ce ne dorim de la România în viitor? Ne dorim o Românie normală, în care preşedintele statului are aeronavă şi, cu demnitate, reprezintă România, pentru că este preşedintele pe care noi l-am ales, majoritatea? Eu cred că un stat de mărimea, de pretenţiile României şi de poziţia României în interiorul UE şi NATO merită să aibă o aeronavă prezidenţială şi această discuţie să fie închisă odată pentru totdeauna”, a spus preşedintele PSD.

”Ca să înţelem foarte clar – aeronavă prezidenţială nu înseamnă că merge numai preşedintele în deplasările externe, ci este o aeronavă care se pune la dispoziţia statului român, unde cheltuielile sunt deschise”, a mai spus el.

Marcel Ciolacu a precizat că este momentul să se ia o astfel de decizie.

”Aşa consider eu, că a venit momentul să luăm şi această decizie. Dacă ne dorim să rămânem în continuare, la fel ca şi cu pensiile speciale, în această dispută politică, de a prinde unul sau două procente, peste noapte şi de a face praf toate instituţiile statului român şi aici nu vorbesc de persoane, de Klaus Iohannis, de Marcel Ciolacu sau de Nicolae Ciucă. Vorbesc de preşedintele României, de prim-ministrul României, de preşedintele Senatului. Dacă dorim să construim în continuare aceeaşi ură (..) având exemplul statelor dezvoltate, care au toate aeronavă prezidenţială, este decizia noastră. Şi a noastră, a politicienilor şi a presei”, a subliniat Ciolacu. (ziare.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings