CEZAR PREDA, AL TREILEA DESCALECAT !

“Incepand de astazi, demisionez din toate functiile detinute in PDL, din functia de presedinte la organizatia preda strigajudeteana Buzau si din cea de vicepresedinte regional. Raman  in continuare un membru devotat al partidului in care am intrat acum 15 ani. Repet, nu voi parasi acest partid”, spunea  astazi deputatul Cezar Florin Preda, la conferinta de presa presa convocata tocmai pentru a-si anunta  ultima demisie.        Justificarile privind demisia din structurile de conducere aduse de deputatul buzoian se refera  la intalnirea de sambata de la Brasov, contrele cu Emil Boc si crearea prin neputinta PDL a unui monstru numit  USL care ataca toate formele democratice ale statului de drept. Preda a mai spus ca se poate bate cu toata lumea numindu-i aici pe Ponta, Antonescu, Basescu, dar nu se  poate bate cu colegii din partid care-l apreciaza ca pe un tip “toxic”. “In organizatia judeteana ma voi implica doar din postura de deputat si voi face parte din echipa domnului Predoiu,” concluziona Cezar Preda.

Vizavi de ceea ce s-a intamplat astazi, ar fi doar doua observatii de facut.

  1. Cezar Preda se afla la a treia astfel de demisie din functiile detinute in conducerea PDL. Daca primele doua au fost doar pentru trei zile, aceasta din urma va dura cel putin pana la sfarsitul anului. Si asta pentru ca, la nivel de conducere a partidului sustinerele sunt contradictorii: unii sunt de partea Elenei Udrea, altii de partea lui Antonescu, iar unii de partea lui Basescu. In atari conditii, ramanand doar simplu membru de partid, Preda poate sa-si vada linistit de planurile lui.
  2. Cezar Preda a dclarat ca va fi mana dreapta a lui Catalin Predoiu in drumul catre Cotroceni. Daca si-a asumat acest rol, Preda are nevoie de mult timp la dispozitie pentru ca sarcina este extrem de dificila. Intrunirile de la nivel judetean si cele de la nivel national i-ar fi incurcat mult  planurile. Asa ca, acum are timp mai mult pentru a coordona campania buzoianului Catalin Predoiu in batalia pentru Cotroceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings