CE SPUNE UDREA DESPRE COLEGUL PREDOIU ?

Fostul ministru al Justitiei, buzoianul Catalin Predoiu, propus pentru functia de prim-vicepresedinte al PDL, i s-a udrea si predoiuadresat, sambata, in debutul discursului sau, europarlamentarului Cristian Preda, care risca sa fie suspendat din partid, subliniind ca PDL este “solutia” si ca daca ceva nu ii place la acest partid sa incerce sa il schimbe din interior.
“Draga Cristi, iti spun cum ti-am spus si tie, si colegilor din grupul reformist, la toate intalnirile pe care le-am avut. PDL e solutia. Poate ca nu e totul perfect, ai dreptate, poate ca s-au facut greseli. Ai dreptate. Numai cine nu munceste nu greseste.

Dar, te rog, ramai aici si, daca ceva nu iti place, incearca sa schimbi. Incearca sa faci din PDL ceva mai bun. Eu de asta am venit aici, ca impreuna sa facem din nou acel PDL invingator”, a spus Predoiu, in discursul rostit in cadrul Consiliului National de Coordonare.

De asemenea, el i s-a adresat deputatului PDL Theodor Paleologu, care a apreciat ca suspendarea lui Cristian Preda din PDL, concomitent cu alegerea fostului ministru al justitiei, Catalin Predoiu, in functia de prim-vicepresedinte al formatiunii, este o maniera puerila de a compensa.

“Draga Toader, ai vorbit de in si out. Va propun altceva: win-win (expresie semnificand castig reciproc, in eng, n.red.). Ramaneti”, a spus Predoiu.

Europarlamentarul Cristian Preda le-a spus sambata colegilor sai din Consiliul National de Coordonare al PDL ca daca vor vota suspendarea sa din partid pentru sase luni, nedreptatea pentru el va fi insuportabila si se va desparti de ei, iar regasirea va dura mai mult de sase luni.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a apreciat ca suspendarea lui Cristian Preda din PDL ar fi o mare greseala politica care poate duce la divizarea dreptei, adaugand totodata ca alegerea fostului ministru al justitiei, Catalin Predoiu, in calitate de prim-vicepresedinte al formatiunii, este o maniera puerila de a compensa.

“Preda out, Predoiu in. Nu ca nu ar fi o achizitie extraordinara Catalin Predoiu, dar mie mi se pare o maniera puerila de a actiona”, a mai spus Paleologu.

Miscarea cu Predoiu ca al doilea om din PDL este una isteata si greu de digerat de catre multi politicieni. Chestia este ca Predoiu stie ce vrea si este in stare sa-I intoarca pe toti, reciproca nefiind una de acceptat in cazul noului pedelist de frunte. Nu stim inca parerea Elenei Udrea despre “colegul “ Predoiu. Probabil cei doi vor avea un cuvant greu in ceea ce priveste strategia pedelista. Si asta pentru ca Udrea si Predoiu se cunosc de tanci, amanoi avand o copilarie frumoasa pe ulitele satului Pietrosu.

Privacy Policy Settings