Cand va deschide Jysk magazinul de la Buzău ?

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza “Totul pentru acasa”, magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele.

In Buzau, la ora actuala, in zona Kaufland, intre DOMO si PROGES, retailerul danez pune la punct ultimile detalii pentru amenajarea si deschiderea unui magazin Jysk. Buzoienii vor putea vizita magazinul incepand cu data de 2 aprilie, danezii ocolind deschiderea in prima zi a lunii aprilie.

 

JYSK are peste 2.100 de magazine in 35 de tari si cel putin o data pe saptamina toate unitatile companiei primesc livrari de la unul dintre cele sapte centre de distributie situate in Europa – pe linga centrul pe care retailerul il are in China. Produsele comercializate in unitatile din Romania provin in mare parte din Danemarca, Polonia, Romania, China, Indonezia si Vietnam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings