CALMEAZA-TE…TOMITA!

”Aş fi putut să candidez din partea oricărui partid dacă aş fi vrut, dar am rămas fidel principiilor social-democrate. În urma negocierilor, am primit asigurări că voi avea tot sprijinul filialei PSD pentru a-mi pune în aplicare planurile de modernizare a oraşului Buzău. Nu am nevoie de salariul de primar, e doar o provocare personală de a moderniza acest oraş şi sunt încrezător că voi reuşi”, declara in februarie anul trecut omul de afaceri Constantin Toma, pe atunci potential candidat la Primaria Buzau.

De atunci a trecut un an, au mai trecut si opt luni de cand si-a indeplinit visul, insa lucrurile nu stau cum isi dorea edilul buzoian. Mai mult, pentru ca lucrurile ii ies pe dos, omul a juns la capatul rabdarii. A schimbat trei secretari de primarie, a incercat sa scape „en-gros” de politistii locali desi „en-detail” era mult mai simplu, a vrut sa filtreze apa de Buzau, dar mai rau a tulburat-o, a accelerat cu frana pusa in transportul local, a „plantat clatite”  ziua si… noaptea le-a ridicat de pe strazile din municipiu si… tot asa. Mai mult, Gabriel Penes, ziaristul care se ocupa de imaginea primarului, luni a parasit Palatul Comunal dupa ce primarul a ridicat un „pic” tonul. Si… totul a culminat cu iesirea nervoasa de miercuri dimineata, cand, primarul a fost nevoit sa plece la Bucuresti si avrut sa scoata usa din tatani…

Tomita trebuie sa inteleaga faptul ca nimic nu este pierdut, are timp sa realizeze ce si-a propus, insa are nevoie doar sa se calmeze si sa-si apropie  doar oameni cu intentii bune, nu din randul celor care au polite de platit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings