AVERTIMENT DE LA PREMIER: “CINE TRECE LINIA ROSIE TREBUIE SANCTIONAT”

Aflat la Piatra-Neamţ pentru semnarea contractului pentru noul spital judeţean din județ, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a tras un semnal de alarmă pentru toți cei aflați în campanie pentru alegerile locale din iunie.

El a declarat, vineri, 17 mai, că administraţia nu trebuie să aibă culoare politică, afirmând că aceia care trec “linia roşie” şi nu respectă acest lucru trebuie sancţionaţi.

“Administraţia nu trebuie să aibă culoare politică. Democraţia înseamnă alegeri libere, este dreptul fiecăruia de a alege şi de a fi ales. Campaniile electorale ţin de regulă 30 de zile. Cetăţenii niciodată nu trebuie să sufere în urma deciziilor luate de către competitori. (…) Şi în timpul campaniei, şi înainte şi după, prioritatea sunt cetăţenii. Este inadmisibil, este o linie roşie pe care niciodată noi, politicienii, nu trebuie să o trecem. Este inadmisibil să iei decizii de a bloca anumite investiţii, mai ales investiţii în sănătate, în educaţie, în infrastructura mare doar pentru un interes electoral. Acest lucru nu se face, pentru că întotdeauna după campania electorală există viaţă, şi există comunicare şi există viitor, indiferent de cel care pierde sau care câştigă. (…) Arătaţi cartonaşul roşu celor care au depăşit linia roşie şi au încercat să blocheze proiectele de suflet”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a participat, vineri, 17 mai, la semnarea de către ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ion Asaftei, a contractului pentru noul Spital Judeţean Neamţ.

Spitalul va costa circa 1,68 miliarde lei, va avea trei corpuri de clădire interconectate şi va fi desfăşurat pe 67.000 de metri pătraţi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings