ANTONIO, CIRESICA ET. CO, SPECTACOL DE ZILE MARI IN PIATA DACIA

Sâmbătă şi duminică, pe Platoul din Piaţa Dacia,  Mix Music EVO aduce cel mai mare festival de muzică din România.ciresica

Totul va începe, atât sâmbătă, cât şi duminică, cu un show culinar live de gătit, desfăşurat  între orele 17.00 şi 19.00, chiar sub privirile publicului, de bucătari celebri precum: Antonio Passarelli, Petru Buiucă, Petrişor Tănase şi Alexandru Zavelca.

Sesiunea de live cooking va fi urmată concertele susţinute de Connect-R, Nicole Cherry, DeepCentral, Crush  & Alexandra, Keo & Skizzo Skillz, Andreea Bălan, Proconsul, Laurenţiu Duţă, Marius Gavrilă & DJ Jungle şi Alin Călinescu. Gazda evenimentului va fi Cătălin Măruţă.

Nicole Cherry  ( Ciresica), are 14 ani si jumatate este nascuta in zodia SAGETATORULUI si ii place sa cante. Si face asta de cand se stie de la 10 ani mai precis. Pana la varsta buletinului NICOLETA JANINA GHINEA a participat la numeroase festivaluri unde a uimit pe toata lumea. Cu pofta de a canta si cu reale aptitudini de artista in devenire NICOLETA si-a convins parintii ca merita sa investeasca in cursuri de canto. Orice mic artist are nevoie de educatie potrivita si de profesori buni. Si asa s-a intamplat cu NICOLE.

Oamenii buni, increzatori in talentul ei i-au intins o mana de ajutor si asa am putut noi cei ce iubim muzica sa o descoperim cu incantare pe micuta NICOLE CHERY. Cine ar fi crezut ca mititica asta este romanca?
Oricine o aude la prima vedere  spune ca nu e posibil ca NICOLE sa fie romanca. DAR EA ESTE ROMANCA care a uimit bransa muzicala. A scos doua hituri in decurs de doua sapatamani aproximativ.

Si a stat alaturi de cei pe care EA ii considera ARTSTII PREFERATI adica cei ce stau sub umbrela MEDIA PRO PICTURES si mai precis a celor de la casa de productie TOMMO PRODUCTIONS cei care au luat-o deja sub aripa lor protectoare. Si care isi doresc cu siguranta ca micuta NICOLE CHERRY sa “faca praf” lumea muzicala din ROMANIA si strainatate.
Acum incearca sa-I faca praf pe buzoieni. Credeti ca reuseste ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings