ADEPT si-a construit sucursala si la Ramnic

Asociaţia pentru Dezvoltare Europeană şi Promovarea Tinerilor (ADET) din România, înfiintată în aprile 2012, CC FLORICA Ccare are ca scop dezvoltarea europeană şi promovarea tinerilor, diagnoza sociala, formularea, evaluarea si optimizarea politicilor guvernamentale, promovarea accesului la informatii, transparentei decizionale si încurajarea participarii civice, promovarea traditiilor, valorilor si simbolurilor româneşti, protecţia mediului, promovarea activităţilor turistice, educaţionale şi culturale si-a constituit sucursală şi în Municipiul Rm-Sărat. Aceasta functioneză începând cu data de 10 noiembrie 2013.

Componenta Biroului Executiv Municipal este format din: Marilena FELEA – Preşedinte, Corina NEATĂ – Secretar General, Vicepreşedinţi:  DINU Mark Grafian si Monica PÎSLARU. 

 „Suntem o echipă de tineri si ne dorim să reprezentăm interesele tuturor copiilor si tinerilor din Rm-Sărat. Concret, vrem să ne implicăm în identificarea problemelor, necesitătilor acestora dar si în solutionarea lor prin atragerea de fonduri europene nerambursabile. Considerăm că sunt suficiente linii de finantate atât la nivel guvernamental cât si european astfel încât si tinerii din Rm-Sărat să poate beneficia de mici bucurii dar si de o viată mai bună.

În viitor, sperăm o implicare cât mai mare din partea tinerilor, care chiar dacă vor începe prin voluntariat vor avea ocazia să rămână ca si angajati. Ne dorim o echipă puternică si unită.

În atingerea scopurilor noastre mizăm si pe relatiile de parteneriat, pe care intentionăm să ni le formăm, cu institutiile de stat si private din Municipiul Rm-Sărat si chiar la nivelul judetului Buzău, aici referindu-ne la primării, scoli, licee, firme.”- a declarat Presedintele Sucursalei Municipale Rm-Sărat Marilena Felea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings