ACTORUL COZMIN DINU, CANDIDAT LA PRIMARIE

 

Partid Alianța pentru unirea Românilor (AUR) are plăcerea de a vă aduce la cunoștință că va participa cu liste complete la alegerile locale din 27 Septembrie.

Candidatul AUR pentru funcția de primar al muncipiului Buzău este actorul Cozmin Dinu.

În momentul de față, Cozmin Dinu este cel mai tânăr candidat pentru această funcție.

Cozmin Dinu are 25 de ani și este actor.

A absolvit Liceul de Arte “Margareta Sterian” Buzău după care a urmat Univeristatea de Arta teatrală și Cinematografie București la clasa cunoscutului profesor și actor Florin Zamfirescu. A urmat un master în pedagogie teatrală, iar în momentul de făță este profesor la Liceul de Artă din Buzău . A jucat în nenumărate spectacole de teatru în România și în afara țării. A lucrat timp de câțiva ani ca realizator tv la o cunoscută televiziune din Buzău și ulterior a realizat o emisine pentru 10TV Moldova.

Acesta s-a alăturat partidul AUR odată cu apariția acestuia, partidul fiind înființat de membri unei organizații patriotice din care acesta făcea parte. Cozmin Dinu a fost implicat in nenumărate acțiuni patriotice din Buzau și nu numai.

A decis să candideze la Buzau din dorința fierbinte de a schimba ceva in societatea din care face parte. Candidatul se bazează pe susținerea tinerilor și a familiilor de tineri care iubesc Buzăul și care își doresc să se întoarcă în orașul natal fără să fie nevoie ca aceștia să rămână în orașele unde și-au finalizat studiile.

Revoltat pe întreaga clasă politică din România, Cozmin Dinu, alături de partidul AUR pornește o luptă împotriva tuturor partidelor trădătoare din România

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings