A PICAT PREFECTUL PREFECTEI ?

La jumatatea lunii aprilie la Hotel Lotus Therm Băile Felix, singurul resort de cinci stele din România, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Prefecților și Subprefecților din România. Deoarece prefectul George Sava a fost ocupat cu alte probleme, de la Buzau au participat subprefectul Sorin Gheorghe insotit fostul prefect Maria Buleandra, dar si (Vasile Alecu) fost subprefect, cu sotia si copiii. Printre altele, „în cadrul întâlnirii s-au dezbătut unele probleme legislative privind categoria înalţilor funcţionari publici”.

Ce comoara sta ascunsa in Prefectura ?

Cu cateva zile inainte de Pasti, Alarma publica un material cu titlul “Ce comoara sta ascunsa in Prefectura”, articol din care spicuim doar cateva fraze: Din momentul in care guvernul Ciolos si-a intrat in rol, presa autohtona tot vorbeste de o iminenta remaniere in cadrul Prefecturii Buzau. S-au vehiculat o serie de nume care s-ar putea posta in cabinetul dreptunghiular de la Casa Alba. Deocamdata mai sunt in asteptare doua persoane propuse pentru postul de prefect. Una dintre ele, sa spunem mai trecuta prin Casa Alba, a spus intr-un cerc restrans ca ar fi primit indicatii pretioase de la persoana care-l sustine. Indicatiile ar fi fost clare:”nu te apleca asupra cazului Beganu si nu umbla prin documente!”

Cine-i alesul cu “indicatii” precise ?

Parca incep sa se lege lucrurile legat de “indicatii”, propuneri si implicatiile din Dosarul Beganu. Numai ca, sursele noastre, spuneau ca sustinerea candidatului a fost facuta de un ales, care nu este de la PSD, dar spre care toata presa buzoiana arata cu degetul, dar nu are de unde sa-l prinda. Cert este ca un adevar exista, mai ales ca doamna Buleandra a fost suspendata tot pentru dosarul Beganu. In atari conditii este firesc sa revenim cu intrebarea cheie, sa ne intrebam cine este sustinatorul, dar si cine este propusul. Si ar mai fi o chestiune legata de interesul prin care se incearca sa se bage zanzanie intre anumiti lideri de partide!

Tidula lui Alecu…

Dupa intalnirea de la Baile Felix, fostul subprefect Vasile Alecu a prezentat o adresa prin care se atesta ca de la inceputul lunii mai a revenit I randul înalţilor funcţionari publici.

Ce relaxare…

Potrivit site-ului Hotel Lotus Therm Băile Felix, cazarea pentru o noapte, într-o cameră single, costă, în această perioadă, 384 de lei, iar un apartament VIP 1480 de lei, fără mic dejun, prânz sau cină. In cazul unor conferinţe de genul celei organizate de prefecţi, sala de conferinţe este oferită gratuit, iar preţurile de cazare pot să fie reduse cu până la 10%, dacă există un număr mai mare de persoane cazate. În ceaa ce priveşte costul pentru o masă festivă, acesta este stabilit în funcţie de meniul ales, astfel că nu pot fi vehiculate sume fixe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings