ZI ANIVERSARA PENTRU R.R.

Postul public de Radio aniversează, astăzi, 92 de ani de la primul semnal sonor emis în eter.

”De peste nouă decenii, radioul public aduce ascultătorilor săi informaţii în timp real, divertisment de calitate, muzică pentru toate vârstele sau programe sportive, fiind, în acelaşi timp, martorul evenimentelor pe care le-a relatat pe undele radio și o arhivă vie a istoriei recente.

„Atât Televiziunea, cât şi Radioul – instrumente vitale de comunicare – împărtăşesc aceeaşi misiune, aceea de a realiza şi difuza programe de calitate. Proiectele noastre comune s-au bucurat de succes, fapt care ne motivează ca şi pe viitor să ne dorim o colaborare la fel de bună”, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General SRTv.

Din 1956, Televiziunea Română s-a alăturat postului public de radio în peisajul media autohton, funcționând împreună, sub numele Radioteleviziunea Română, timp de aproape patru decenii.

Păstrând această tradiție, cele două instituții media continuă să colaboreze sub forma numeroaselor parteneriate pentru promovarea susţinută a proiectelor pe care le construiesc.

La mulți ani, Radio România, și la cât mai mulţi ascultători şi programe de calitate!”, potrivit unui comunicat de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings