VIOREL CONSTANTINESCU REVINE LA PRIMA DRAGOSTE

“Nu mă mai interesează în niciun fel politica. Am decis să-mi văd doar de profesie”, spune  Viorel Constantinescu de fiecare data cand i se pune un nod in gat de atata politichie. Acelasi raspuns putea sa-l puna ca pe o placa stricata la discutia purtata azi dimineata. Nu fost asa…

Dimineata, cam pe la ora cand in Piata Dacia se intona imnul fara versuri, pe scarile sediului organizatiei judetene PSD Buzau putea fi vazut Viorel Constantinescu. Alaturi de el se aflau cinci-sase pesedisti, echipati in pantalon negru si bluza alba. Probabil erau pregatiti sa plece la Congresul de la Craiova.

Daca initial, in stilul caracteristic, a negat orice prezenta, implicare, afinitate…in cele din urma Viorel Constantinescu a recunoscut faptul ca nu exclude o reintoarcere in PSD. Si asta pentru ca, prin natura meseriei, are foarte multe legaturi cu primarii social democrati. Sa nu uitam faptul ca inginerul Viorel Constantinescu este unul dintre cei mai competenti experti in rezistenta constructiilor, are doctoratul sustinut la Paris si a fost implicat in multe lucrari de anvergura de la nivel judetean si nivel national. Mai mult, pentru experienta si profesionalismul sau, Viorel Constantinescu a fost solicitat sa lucreze alaturi de ministrul Eugen Teodorovici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings