VINE UNUL PLEACA DOI… …asa e-n partid la noi

Lipsa de maturitate politica isi pune amprenta pe viata organizatiilor partidelor de buzunar. Reprezentatiile senator-Constantin-Popa (1)consevatorilor condusi de deputataul fara portofoliu G. Coman au ajuns de notorietate, iar interesul publicului a scazut spre limita minima. Cam spre aceeasi soarta se indreapta si organizatia judeteana a PP-DD. Daca se va intampla ceea ce se aude prin targul nostru.

Mai intai iata declaratiile din prima zi a lunii iulie, zi torida, zi de vara cand nervii se revarsara…

“În primul rând activitatea lui Constantin Popa în sensul de a curta celelelte partide politice. Se ştie dorinţa sa de a-şi vinde mandatul şi de a se duce într-un partid aflat la guvernare. Dar pe lângă asta, în biroul liderului grupului parlamentar al PPDD, Daniel Fenechiu, alături de Simona Man şi alţi lideri de la centru, Popa a avut o ieşire care nu poate fi tolerată sub nicio formă, a încercat să-i bată pe colegi, să sară la mine, a folosit injurii, un vocabular de maidan, lucruri care nu au ce căuta într-un partid serios”, a declarat liderul PPDD Buzău.

El a adăugat că va trebui să se consulte cu un avocat pentru a vedea dacă va depune o plângere împotriva senatorului Popa, după ce acesta ar fi încercat să îl bată.

“Nu ştiu dacă voi face o plângere la Poliţie, trebuie să mă sfătuiesc şi cu avocatul Daniel Fenechiu, care era şi prezent acolo, urmează să vedem decizia pe care o vom lua. Au fost atât de mulţi martori încât nu poate nega. O fi fost o ieşire, aşa o fi temperatmentul lui. Mai era un pas până la un atac fizic la adresa mea, noroc cu colegii care l-au temperat”, a spus Eduard Dumitraşcu.

La rândul său, senatorul Constantin Popa a afirmat că a fost dat afară din partid “pe nedrept”, în urma neînţelegerilor cu liderul PPDD Buzău.

“Nu mă înţeleg cu domnul Dumitraşcu, el a propus excluderea mea, nu am avut nicio ieşire, le-am spus doar răspicat că nu mai putem continua aşa, cu domnul Dumitraşcu la conducerea organizaţiei judeţene a PPDD. De altfel, sunt mai mulţi membri ai filialei care sunt nemulţumiţi. Eu nu am vrut să plec de la PPDD, dar dacă aşa s-a decis, mergem înainte. Deocamdată, n-am nicio apropiere faţă de vreun partid, nu trebuie neapărat să mă alătur vreunui grup parlamentar, ci trebuie să-mi fac treaba pentru cei care m-au ales”, a declarat senatorul Constantin Popa.

Dupa sase luni…zi de iarna, noapte lunga, membrii de partid se alunga…

De cateva zile se tot vorbeste prin targ de revenirea pe o functie inalta, cu toata forta, a senatorului Popa. Vorbele au fost confirmate de prea marii partidului. In consecinta, dupa sase luni de zbucium si jale, domnul senator revine alaturi de pepededisti, urcat direct pe functia de prim vicepresedinte. Adica, a doua functie din organizatia judeteana si mana cea dreapta a presedintelui Eduard Dumitrascu. Daca tot va pupati la inceputul lunii decembrie, ne puteti spune de ce v-ati scuipat la inceputul lunii iulie ?

Raspunsul cuplului Popa – Dumitrascu poate fi considerat cadoul de decembrie pentru buzoieni. Cadou mai putin agreat de multi membri de partid care sunt hotarati sa urce in sania Mosului si sa plece, si sa plece, si sa plece… Daca Mosul e destept, ascunde sania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings