VESTE DE LA PC

În urma unor informaţii greşite date în presa locală de unii ex-membrii ai PC Buzău şi a unor articole vădit pc buzaurăuvoitoare scrise de unii jurnalişti, Partidul Conservator Buzău, este în măsură să vă aducă la cunoştinţă, în mod oficial, următoarele,:

–                           Reamintim că singura comunicare oficială a partidului Conservator Buzău se face, conform legilor şi Statutului PC printr-un  singur mod şi anume E-mailul oficial prezent, de către persoane competente, desemnate special de conducerea PC Buzău pentru acest lucru. Orice altă cale de comunicare cu însemnele şi în numele PC Buzău este neavenită şi pe cale de consecinţă, cu iz penal.

–                          În legătură cu afirmaţiile făcute de ex-preşedintele Organizaţiei Municipale a PC, domnul Mircea Ion, şi de aşa zisa depunere a candidaturii acestuia pentru Alegerile de Sâmbătă al Biroului Executiv Judeţean, vă comunicăm că domnia sa s-a prezentat ieri la sediul PC la ora 16:55 (depunerea candidaturilor se încheia la ora 17:00), prezentând o listă de membrii propuşi de el. Lipsea din actele de la dosar susţinerea unei formaţiuni politice a Partidului Conservator din teritoriu, conform statutului PC şi ca atare, Comisia de primire a dosarelor le-a respins cererea. Aşadar este o minciună faptul reiterat de dumnealui că şi-ar fi depus candidatura pentru alegerile de sâmbătă.

Conferinţa Judeţeană a Partidului Conservator Buzău va avea loc sâmbătă, 14 decembrie a.c., la Sala Mare a Consiliului Judeţean, începând cu ora 11:00. Conferinţa de presă este fixată pentru ora 13:00. De asemenea, la lucrările şi alegerile Biroului Executiv Judeţean al PC Buzău şi-au anunţat prezenţa de la centru, domnii: senator Vasile Nistor – preşedinte Executiv PC şi deputat Florea Damian – secretar general al PC.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings