VENITI SA VEDETI BUZAUL !

Obiectivele turistice ale județului vor fi promovate în cadrul Târgului de Turism al României, organizat în lacul-vulturiloraceastă săptămână la Romexpo. Inițiativa aparține Consiliului Județean, aceasta fiind cea de-a doua participare cu un stand propriu a Buzăului. Tema aleasă anul acesta este „Călător prin ținutul Buzăului”, iar târgul va fi des­chis în perioada 13-16 martie.

„Consiliul Județean va participa, și în acest an, la Târgul de Turism de la Romexpo, pentru a promova obiectivele turistice ale Buzăului. Poten­țialul turistic al județului trebuie valorificat la justa lui valoare. Sunt convins că noi toți, ca buzoieni, suntem mândri de județul nostru, și merită să arătăm tuturor acest lucru”, a declarat Cristinel Bîgiu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Pe lângă obiectivele turistice ale județului, la Târgul organizat la Romexpo vor fi promovate  tradițiile, meșteșugurile și produsele tradiționale ale Buzăului.

În acest scop, artistele ­po­pulare Amelia Papazisu și Dana Voicu vor  fi prezente la Romexpo, pentru a face demonstrații ale meșteșu­gurilor pe care le stăpânesc – împletituri în păr de capră și tapiserie înnodată.

În același timp, la Târgul de la Romexpo vor fi distribuite pliante și broșuri care vor prezenta cele mai atractive destinații turistice ale Buzăului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings