TURTURICA SI ARGHIR, JOS PALARIA!

Timp de aproape trei saptamani, baza sportivă Galactic Buzău a fost gazda Campiona­tului Galactic la ionelminifotbal, competiție destinată amatorilor. Competiția a fost organizată de Asociația Sportivă Club Galactic Buzău, Asociația Educațional Culturală pentru Tineret și Sport Buzăul Sportiv cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău și al Asociației Județene de Fotbal Buzău. Formația finanțată de omul de afaceri Ionel Turturică a câștigat cea de-a treia ediție a Campiona­tului Galactic la minifotbal, competiție destinată amatorilor. Pe locul secund s-a clasat formația Arghir Buzău, pregătită de omul de afaceri Daniel Arghir, trupă în care evoluează Ion Viorel – antrenorul principal al Gloriei Buzău și Romeo Bunică – „secundul” buzoienilor.

Ionel Turturica si Daniel Arghir, doi oameni de afaceri care nu fac parte din categoria super miliardarilor buzoieni, au demonstrat ca se poate face ceva pentru sportul autohton, in general, pentru fotbal, in special. Si asta cu bani putini, in schimb cu multa vointa si foarte mult suflet. Fara politica si politicieni, dar cu dragoste fata de sport, fata de buzoieni, fata de toti cei care iubesc fotbalul. Competitia in sine poate insemna un imbold pentru miliardarii buzoieni care s-au ajuns de pe urma buzoienilor fara sa dea ceva in schimb. Prefera sa stea chititi, de multe ori sfidatori si innecati in saliva de nababi.

Pentru ce au facut, Ionel Turturica si Daniel Arghir merita tot respectul si in fata lor putem sa ne scoatem palaria. O merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings