PREŞCOLARII ŞTIU SĂ CIRCULE CORECT!

Preşcolarii din judeţul Buzău îşi vor disputa „CUPA MICULUI PIETON” la un concurs organizat de DSC00643Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, Grădiniţa cu Program Prelungit Berca şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

                   În ziua de 31 mai a.c., începând cu ora 09.30, la Grădiniţa cu Program Prelungit Berca se va desfăşura cea de-a VII-a ediţie a concursului de educaţie rutieră „Preşcolari ştiu să circule corect!”.

Concursul este organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, de către Grădiniţa cu Program Prelungit Berca, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău.

23 de echipaje ale preşcolarilor din judeţ vor susţine o probă practică, ce va consta în parcurgerea unui traseu, precum şi o probă teoretică, la care vor trebui să rezolve fişe cu cerinţe adecvate vârstei.

De asemenea, la secţiunea de artă plastică a concursului vor fi înscrise şi 115 lucrări cu tematică rutieră realizate de preşcolari.

La încheierea activităţii, concurenţii vor primi diplome şi alte surprize din partea organizatorilor, cei mai buni dintre participanţii la trafic din grupele mijlocie şi mare vor fi desemnaţi câştigătorii „CUPEI MICULUI PIETON”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings