TREI MASCOTE IN FATA LA ALTEX

 Sâmbăta aceasta, personajele unuia dintre cele mai îndrăgite desene animate îi așteaptă pe copii în Aurora Mall. Pe 21 aprilie, începând cu ora 16:00, cei mici vor putea face cunoștință cu mascotele Fetițele Powerpuff.

Blossom, Bubbles și Buttercup îi aşteaptă pe micuţi la parterul centrului comercial, în fața magazinului Altex, în cadrul unui eveniment plin de distracţie. Timp de 4 ore, copiii se vor putea juca și își pot face fotografii alături de cele 3 fetițe cu superputeri în spațiul special amenajat de organizatori.

Surprizele pentru cei mici continuă tot weekendul în Aurora Mall. Pe 21 și 22 aprilie, clienții Noriel au 40% reducere la achiziționarea jocurilor și seturilor de puzzle sub licența Powerpuff Girls, disponibile în magazin.

Toți copiii sunt invitați să facă cunoștință cu eroinele Fetițele Powerpuff, sâmbătă, pe 21 aprilie, în intervalul orar 16:00 – 20:00.

Cele 3 mici eroine salvează lumea de luni până vineri, la ora 14:20, pe Cartoon Network.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate în centrul comercial se pot găsi pe www.aurora-mall.ro/și pe pagina de Facebook www.facebook.com/AuroraMall/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings