TOMIŢĂ, SACRIFICII PESTE SACRIFICII !?!

Cine a lecturat proiectele de hotarâri puse la bătaie în şedinţa CLM de luni, 30 martie, a putut observa că  trei hotarâri sunt legate de un singur nume: Cristian Ştefan Ceauşel. Nimeni altul decât consilierul primarului pe linie economică (singurul consilier personal care a rezistat inca de la preluarea mandatului de catre Constantin Toma) , dar si membru simplu sau preşedinte CA la jumătate dintre societăţile comerciale ale Primăriei.

Cristian Ştefan Ceauşel, cel considerat drept materia cenuşie din Primărie,  desfăşura activităţi de grad zero si la două societăţi mari deţinute de omul de afaceri Nicu Dinu, respectiv SC Rotec SA şi la SC National Instal Construct. Pe lângă cele enumerate mai sus,  Cristi Ceauşel se mai îngrijea de propria firmă de consultanţă şi mai presta servicii de contabilitate pentru şapte firme cu profil agricol despre care se spune că sunt din curtea primarului.

Probabil, începând cu 1 aprilie, fără păcăleală, primarul îşi sacrifică propriul consilier (mai bine zis omul de casă cu capul limpede)  si-l numeşte director la Direcţia Economică a Primăriei. A câştigat şi concursul organizat cu puţin timp în urmă. Practic, Cristian Ştefan Ceauşel ar fi al şaptelea sau optulea director al Direcţei care se ocupă de colectarea  şi dirijarea banilor din tot Palatul Comunal.

Cele trei proiecte de hotarare, despre care faceam vorbire la inceput, se refera la demisia lui Cristian Ceausel din CA-urile SC Piete, Targuri si Oboare, Trans Bus si SC Gloria Buzau. La sedina CLM din aprilie vom vedea cine este (sau cine sunt) inlocuitorii ex-consilierului primarului in cele trei consilii de administratie apreciate ca strategice.

Titi Petre

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings