TARA LUANEI, CEL MAI MISTERIOS LOC DIN…PANDEMIE

Țara Luanei este un loc de poveste…Legendele spun că peste înălţimile Buzăului domnea, cu mii de ani în urmă, un rege bătrân numit Luana. E vorba de un bărbat şi nu de o femeie, care ar fi fost al treilea rege al pământului. Povestea  acestor vremuri apuse spune că nişte vrăşmaşi ai Țării Luanei au venit în care de foc, îmbrăcaţi în costume de metal şi au doborât soarele Luanei care forma ceva ca un scut energetic ce proteja cetatea si întreaga zonă…

Oamenii cred că străinii au fost pedepsiţi după ce au cutezat să pună piciorul în tainicele ţinuturi ale luanilor…

Ciolacu, Romascanu, Mihai Tudose…au cutezat sa puna piciorul in Tara Luanei stiind din legenda ca acolo GPS-ul nu functioneaza…S-au inselat, vrajmasii comunicau cu iPhone, au venit oamenii in costume cu culoare de metal, au taiat facturi de 21000 lei…

Ciolacu le-ar fi spus ca-i Tara Luanei nu Tara Ludovic: „Eram la restaurant cu fiul meu, cu nepotul meu, cu prietena lui, cu fratele meu, eram în familie, cam 10 persoane. Era un eveniment privat. Mihai Tudose era în trecere spre București și s-a oprit și el acolo…Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Concluzia oamenilor de stiinta:„Țara Luanei este o creație artificială, fără suport istoric, științific. Nu se știe de unde vine, ține mai degrabă de marketing”.

Lideri ai PSD au fost surprinsi sâmbătă seară stând la masă la restaurantul pensiunii „Ţara Luanei” din Sărata Monteoru a relatat Realitatea Plus, care a acuzat că nu au fost respectate regulile sanitare în vigoare. Lângă președintele Marcel Ciolacu se afla fostul premier Mihai Tudeose si senatorul Lucian Romascanu. „Furnizorul acestei fotografii… a sunat la 112. (…) A venit un echipaj de poliţie. (…) Atât timp cât a fost echipajul… Au venit, s-au lămurit. (…) , A spus senatorul Romascanu la Realitatea Plus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings