Senatorul buzoian Constantin Popa vine în ajutorul deţinuţilor

De curând, senatorii Constantin Popa şi Steliana Miron au vizitat penitenciarele din România, printre care şi Jilava, unde se află închis senator-Constantin-PopaGeorge Becali. Aceştia vin cu o propunere interesantă în ceea ce îi priveşte pe unii dintre deţinuţi: să dea o şansă deţinuţilor cu studii superioare sau celor care au experienţă parlamentară, care au regim deschis sau semi-deschis.

Astfel, printre deţinuţii care se vor putea bucura de această idee a  senatorilor se numără Victor Babiuc, fost deputat şi ministru, Emil Cuteanu, fost secretar de stat şi Gigi Becali fost euro-deputat şi deputat.

“Am fi dispuşi să facem o solicitare către Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), în care să cerem o situaţie cu deţinuţii aflaţi în regim deschis sau semi-deschis de detenţie, care au studii superioare sau care au activat în Parlament.

Vrem să îi angajăm la birourile noastre parlamentare, cu contract de prestări servicii. Prin aceasta vrem să oferim o şansă oamenilor care pot să contribuie nu numai la actul legislativ, ci şi la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă din penitenciare, prin experienţa lor”, au declarat senatorii Constantin Popa şi Steliana Miron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings