SAH SI MAT DE 1 DECEMBRIE

În ziua de 26 noiembrie a.c., mai mulţi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au comisarul cucuparticipat la concursul de şah, competiţie ce se înscrie în  seria manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a României.

Concursul a fost câştigat de agent şef adjunct de poliţie Iordăchescu Sorin (Serviciul Cabinet), celelalte două locuri ale clasamentului fiind ocupate de agent şef de poliţie Boncu Valeriu (Serviciul Comunicaţii şi Informatică) şi comisar-şef de poliţie Cucu Constantin (Biroul de Proximitate – Poliţia municipiului Buzău).

O altă competiţie la care au fost stabiliţi învingătorii este tenisul de masă. Pe primul loc s-a clasat agent şef de poliţie Niţu Liviu (Compartimentul Financiar-Contabilitate), urmat de inspector principal de poliţie Anghel Petre Daniel (Serviciul de Investigare a Fraudelor) şi comisar-şef de poliţie Cucu Constantin (Biroul de Proximitate – Poliţia municipiului Buzău).

Premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul şedinţei festive organizată în ziua de 29 noiembrie a.c., ora 12.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings