PSD, MESAJ FINAL DE CAMPANIE

Dragi prieteni,

De multe ori auzim că trebuie să fim în viață niște luptători. Dar ce înseamnă până la urmă să fii un luptător?!

Eu cred că un luptător nu face niciun pas înapoi. Și nu renunță la nimic din lucrurile în care crede, pe care le face cu pasiune și nu renunță niciodată la principii.

Dar pentru mine, un luptător mai înseamnă ceva.

Un luptător adevărat nu se bate niciodată pentru o cauză individuală, ci îi va reprezenta întotdeauna pe cei mulți. Un luptător adevărat se va bate mereu pentru o cauză comună și va fi parte a unei echipe.

Iar astăzi, cauza comună a buzoienilor este ca județul nostru să continue pe direcția buna începută  în iunie, împreună cu o echipă 100% buzoieni.

De aceea, mă bucur că am putut veni în fața buzoienilor la aceste alegeri parlamentare cu niște luptători adevărați, care cred sută la sută în cauza județului nostru.

Mă bucur să am lângă mine o echipă puternică, o echipă de buzoieni adevărați determinată să câștige alegerile în Buzău!

Sunt oameni pe care îi cunoașteți, pentru că sunt de aici. Sunt oameni care au făcut ceva în cariera lor, profesioniști adevărați și integri. Oameni pregătiți să se bată în Parlament pentru ca buzoienii să aibă o viață mai bună aici, acasă, alături de copiii, părinții și prietenii voștri.

Eu cred că fiecare om din Buzău are dreptul la un loc de muncă sigur, la o școală decentă pentru copilul său și la un spital curat și modern unde sa se poate trata.

Sunt lucruri normale în care cred cu toată convingerea și știu că și candidații PSD cred în ele. Pentru că dacă un om are o slujbă, un venit decent și o infrastuctură funcțională atunci acel om are șansa să ducă o viață mai bună alături de familia sa.

Am dovedit în cei trei ani de guvernarea Victor Ponta că suntem capabili să aducem prosperitate oamenilor și să le asigurăm un trai mai bun.

Am guvernat întotdeauna în interesul celor mulți și nu așa cum au făcut cei de dreapta, care au adus numai sărăcie și austeritate.

La fel vom face și după 11 decembrie. Pentru că suntem singurul partid care a venit în fața oamenilor cu un program de guvernare coerent, în care bunăstarea va fi împărțită în mod echitabil cu toți cetățenii.

Miile de familii din Buzău, copiii și părinții noștri, merită un viitor mai bun și o viață mai prosperă.

Pentru ei, pentru copiii voștri, pentru voi – vă îndemn să ieșiți la vot duminică !

Avem datoria să câștigăm, pentru că victoria PSD va fi izbânda fiecărui cetățean al acestui județ.

Haideți să fim cu toții niște luptători!

Împreună putem face din Buzău un județ așa cum ni-l dorim cu toții! Îndrăznește sa crezi in Buzău!

Așa să ne ajute Dumnezeu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings