Primarul din Smeeni, implicat intr-un accident de circulatie

În această zi, în jurul orei 11.00, a fost sesizată producerea unui accident de circulaţie pe DJ 203D, în afara localităţii Maxenu.primar

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului, a rezultat că un autoturism ce era condus către Buzău de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Smeeni, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o  autospecială-macara, la volanul căreia se afla un bărbat de 46 de ani, din comuna Săgeata.

În urma impactului, două pasagere din autoturism – o femeie de 30 de ani din comuna Săgeata şi fiica ei în vârstă de 7 ani – au suferit vătămări corporale şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

De fapt, cel care conducea autoturismul era Andrei Ion , primarul comunei Smeeni. Poliţiştii au testat alcoolscopic ambii conducători auto, rezultatul fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Privacy Policy Settings