PREMIEREA OLIMPICILOR, EDITIA 2013

Președintele Consiliului Județean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, a premiat, vineri, elevii și profesorii care s-au clasat pe primele trepte olimpici 2ale podiumurilor olimpiadelor și concursurilor naționale și internaționale.

“Astăzi m-am simțit mândru, încă o dată, că sunt buzoian, văzând numărul mare de elevi care au obținut premii la olimpiade. Știu că în spatele acestor rezultate se află ani de muncă, de sacrificii și de renunțări, atât din partea elevilor, cât și din partea profesorilor care pregătesc acești copii minunați”, a spus Cristi Bîgiu.

Anul acesta s-a desfășurat a patra ediție a festivității de premiere a olimpicilor, evenimentul devenind deja o tradiție pentru Buzău.

“Copiii pe care i-am întâlnit astăzi sunt cei mai buni din județ. Ei sunt un motiv olimpici 1de mândrie pentru noi toți, pentru că nu sunt foarte mulți cei care se pot lăuda că au ajuns la olimpiadă.

Fiecare dintre ei este un adevărat luptător iar acest lucru cred că trebuie să fie un motiv de admirație și inspirație pentru fiecare dintre noi”, a declarat Cristi Bîgiu.

Peste 90 de elevi și mai mult de 80 de profesori au primit premii din partea lui Cristi Bîgiu. Elevi ai Liceului de Artă “Margareta Sterian” au susținut un recital.

“Le urez mult succes și pe viitor elevilor și profesorilor premiați astăzi și îmi doresc ca ei să devină un exemplu de muncă, dedicație și pasiune pentru noi toți”, a mai spus Cristi Bîgiu.

Privacy Policy Settings