ASTA DA PATROANA!

A PACALIT STATUL CU SAPTE MILIARDE IN DOI ANI

Administratorul unei firme de construcţii, suspectat că a prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 700.000 de leidelapidare

Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva unei femei în vârstă de 49 de ani, din Buzău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Cea în cauză este suspectată că, în perioada 2011 – 2012, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu obiect principal de activitate „activităţi de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, a înregistrat în evidenţa financiar-contabilă a societăţii achiziţii de mărfuri în valoare totală de 1.948.183,98 de lei de la o firmă din Constanţa, societate în care are implicare directă, în baza unor facturi de aprovizionare fictive.

Prin înregistrarea în evidenţa contabilă a acestor cheltuieli fictive, societatea ar fi diminuat masa impozabilă, sustrăgându-se de la plata către bugetul de stat a  unui impozit pe profit în sumă de 314.658 de lei şi a unei T.V.A. în sumă totală de 377.068 de lei.

Privacy Policy Settings