Pesedistii se plang ca liberalii ii lucreaza pe la spate

Valva generata in jurul cotei unice a fost doar o manevra a liberalilor prin care acestia au sperat saadrian-mocanu recupereze o parte din capitalul de imagine pe care l-au pierdut in ultima perioada. O spune deputatul PSD, Adrian Mocanu, convins fiind ca partenerii de la PNL le pregatesc si alte capcane social-democratilor.

Mincinosi, intriganti si disperati sa iasa in fata. Acestea ar fi principalele ”calitati” ale liberalilor, in opinia parlamentarului de Buzau, care a tinut sa-i demaste chiar de la tribuna Parlamentului.

”Consider ca jumatatea USL aflata in campanie de recuperare de voturi a facut tot posibilul sa impuna drept adevar minciuna, conform careia prim-ministrul doreste majorarea cotei unice. Pasul doi a fost sa incerce sa puncteze electoral, prin apararea de catre Crin Antonescu si PNL, de pe pozitii neclintite, a pragului unic de 16%. Toate aceste mutari pe tabla de sah a politicii romanesti ascund insa un adevar simplu: componenta guvernamentala liberala, responsabila cu indeplinirea gradului de colectare la bugetul de stat, a esuat pana acum in raport cu tinta prognozata pentru anul in curs”, a declarat Adrian Mocanu, sustinand ca, prin gestul lor, liberalii au demonstrat ca sunt penibili. ”In loc ca seful ANAF si ministrul Finantelor sa prezinte masurile pe care se angajeaza sa le ia pentru atingerea gradului de colectare prognozat, avem parte de mascarada politica a scutului ridicat de liberali pentru apararea cotei unice de inchipuita intentie de majorare pe care ar avea-o primul-ministru”, a conchis parlamentarul PSD.

Sursa:http://www.enational.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings