Pe 8 august,

Aurora Shopping Mall finalizează procesul de extindere și devine Shopping City Buzău

  • 20 de branduri în exclusivitate, în noua extensie Shopping City Buzău
  • Oferte speciale, din ziua deschiderii

 

Buzău, 05 august – Prima etapă din procesul de modernizare al Aurora Shopping Mall se încheie, oficial, pe 8 august, odată cu inaugurarea extensiei și transformarea în Shopping City Buzău. Mall-ul face, astfel, primul pas spre a deveni un centru comercial cu un mix complet de retail & divertisment, unic in regiune. Începând de joi, locuitorii Buzăului și nu numai vor descoperi noi branduri, dintre care 20 în exclusivitate în oraș, pe o suprafață suplimentară de aproximativ 6000 de metri pătrați.

Noul Shopping City Buzău reprezintă un centru comercial aliniat la standardele NEPI Rockcastle, dar și la trendurile din retail, ce implică o varietate mai mare de opțiuni de petrecere a timpului liber și relaxare pentru întreaga familie. De aceea, procesul de modernizare se desfășoară pe mai multe etape, vizând și o reașezare a mixului comercial în clădirea inițială.

Astfel, la finalizarea lucrărilor din acest spațiu, vizitatorii vor regăsi în continuare hipermarketul dar, cu preponderență, magazine specializate pe zona de servicii: telefonie mobilă, servicii bancare, magazine de bijuterii și o mică parte dintre magazinele de fashion. Completarea destinației ideale de shopping se va face în noul corp al centrului comercial, ce va îngloba nume din fashion, încălțăminte, bijuterii. În plus, zona de food va fi și ea remodelată, pentru a reuni noi opțiuni culinare, în timp ce lucrările la cel mai mare multiplex din regiune se vor finaliza anul viitor. De altfel, întreg procesul de renovare va fi încheiat până la jumătatea anului 2020.

Printre cele mai importante branduri ce vor fi prezente, în exclusivitate în oraș începând cu data de 8 august, în noul Shopping City Buzău se regăsesc: New Yorker, Altex, Penti, Benvenuti, Mat Fashion, Cărturești, Secuiana, Tezyo, Various Brands, Marrionaud, Office Shoes, CCC, Intersport, Cador și Tabac Xpress. Pe măsură ce și restul etapelor de modernizare se vor finaliza, acestora li se vor adăuga Sinsay, BSB, Tutti Cafe și Bigotti.

Un centru comercial cu și pentru buzoieni

Lucrările la noul Shopping City Buzău înseamnă și implicare în comunitate. Primele operațiuni au debutat în octombrie 2018, iar șantierul a primit aportul a peste 400 de oameni, dintre care 30% forță de muncă locală. Odată cu inaugurarea extensiei, alte peste 120 de noi locuri de muncă vor fi create, prin intermediul magazinelor ce se vor deschide.

Noul centru comercial va însuma o suprafață totală de aproximativ 23.900 de metri pătrați, iar investiția în modernizare și extindere se ridică la peste 16 milioane de euro.

Oferte speciale la inaugurare

Extinderea Shopping City Buzău nu vine doar cu branduri noi, ci și cu oferte speciale, ce debutează încă din ziua inaugurării.

Astfel, din noua aripă a centrului comercial, pasionații de modă își pot achiziționa articole vestimentare de la:

  • New Yorker, cu o reducere de 20 de lei pentru cumpărături de 100 de lei sau de 40 de lei pentru cumpărături de 200 de lei
  • Secuiana, cu reduceri de ajung până la 50%
  • Victoria, cu 30% la colecția de zi pentru orice rochie de ocazie achiziționată
  • Penti, cu reduceri de până la 70% la costumele de baie, hainele și accesoriile de plajă

,încălțăminte de la:

  • Benvenuti, cu reduceri de până la 69% la sute de articole
  • Deichmann, cu reduceri de până la 50% pentru perechi deja reduse
  • Tezyo, cu discounturi de până la 50%
  • CCC, cu 20% discount la toate produsele

De asemenea, electrocasnicele din oferta Altex vor avea prețuri speciale, în timp ce parfumurile și cosmeticele din portofoliul Marionnaud pot fi chiar și la jumătate de preț. Nu în ultimul rând, pentru vizitatorii care încă nu și-au făcut planuri pentru această toamnă, Christian Tour vine cu o ofertă specială în Antalya, la doar 295 de euro + taxe / persoană. Lista tuturor ofertelor și reducerilor poate fi regăsită pe site-ul Shopping City Buzău.

Vizitatorii Shopping City Buzău vor putea descoperi mai multe informații despre promoții, dar și multe altele, accesând site-ul centrului comercial, dar și urmărind pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings