PATRU BUZOIENI PENTRU ROMANIA…

Pentru ziua de miercuri, 28 iunie, in calendarul ortodox este sarbatorita Aflarea moastelor Sfintilor Mucenici Chiril si Ioan.

Se spune ca Sfantul Chiril a facut ascultare si a adus in Manutin moastele Sfintilor Chir si Ioan, zidind acolo o biserica in numele lor. Din momentul in care moastele au fost aduse in Manutin, duhurile necurate au fost gonite, iar locul a devenit izvor de tamaduiri.

De aici putem concluziona ca buzoienii nominalizati, altii alesi in cursul zilei de miercuri, vor goni duhurile rele, iar tamaduirile vor incepe sa izvorasca… Cel putin, asta le dorim, pentru ei pentru noi si pentru restul de romani indiferent daca sunt in tara sau in afara.

  Astazi, la 14.30, presedintele PSD Liviu Dragnea, langa care se afla si premierul desemnat, a prezentat lista cu membrii cabinetului Tudose. In prim plan sunt nominalizati si doi buzoieni:

  • Marcel Ciolacu – vicepremier fără portofoliu,dar  cu atributii de coordonare interministeriala
  • Lucian Romașcanu – ministrul Culturii.

 

 Tot ieri, Camera Deputaţilor şi Senatul, reunite în şedinţă comună, au aprobat  numirea deputatului Dorel Gheorghe Căprar (PSD) şi a senatorului Dorin Valeriu Bădulescu (PMP) în Comisia de control a Serviciului de Informaţii Externe, precum şi a deputatului Daniel Lucian Stanciu-Viziteu (USR) în Comisia de control a Serviciului Român de Informaţii.

Se stie ca avocatul Dorin Valeriu Bădulescu, a avut inspiratia sa parseasca, formatiunea politica la care a activat vreme indelungata (PNL Buzau), la momentul potrivit…

 

Plenul Parlamentului i-a numit miercuri ca membri ai Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pe Istvan Haller şi Maria Lazăr pentru mandate de 5 ani şi Veronica Sandu pentru un rest de mandat.

Fost cadru didactic de liceu si  facultate particulară Maria Lazăr, a indeplinit, pe vremuri, functii importante in arealul buzoian: vicepreşedinte Consiliul judeţean Buzău si prim-vicepreşedinte Consiliul Judeţean Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings