ON-LINE, DAR SA STIM SI NOI

Marţi, 27.08.2013,  Centrul de Informare Europe Direct Buzău, găzduit de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău, şi Agenţia 1pentru Protecţia Mediului Buzău, au organizat seminarul cu tema „Problematica mediului în Uniunea Europeană”.

Teme de discuţii au fost legate, în principal, de Sistemul Integrat de Mediu şi de gestionarea informatiilor în domeniul protecţiei mediului. Agenţii economici participanţi la seminar au pus întrebări şi au iniţiat discuţii în special legate de depunerea online a cererilor privind eliberarea/reavizarea actelor de reglementare.

„Acest interes al agenţilor economici pentru tematicile abordate vine şi din faptul că, începând cu data de 10 aprilie 2013,  toți operatorii economici si persoanele fizice care solicită eliberarea sau revizuirea actelor de reglementare trebuie să ne transmită cererile atât în format tradițional, pe hârtie, cât și online, electronic, prin intermediul subsistemului SIM.Webform.Public care a fost implimentat în cadrul Sistemul Integrat de Mediu. Răspunsul nostru va depinde de existenţa cererii în cele 2 formate, electronic şi scriptic. De asemenea, un mare beneficiu al acestui sistem va fi faptul că agenţii economici vor putea trimite raportările specifice în format electronic, on line, prin acest sistem”, spune Ionuţ APOSTU, directorul executiv al A.P.M. Buzău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings