Obtine un certificat de firma sigura!

Vreti un CERTIFICAT DE FIRMA SIGURA ?

COMANDA ACUM!

S.C. BRILLIANT NAVI SYSTEM S.R.L. Tel :0787 827 543

https://licenta-ieftina.ro/product-category/licente-digitale/

Daca esti o firma care se respecta si doresti sa fii si mai credibil in fata clientilor, noi va punem la dispozitie o metoda revolutionara pentru a prezenta clientilor faptul ca firma dumneavoastra este sigura atat in mediul offline cat si in mediul online.

Cum tehnologia avanseaza foarte repede va punem la dispozitie contra sumei unice de 100 lei, inregistrarea in platforma noastra, publicitatea pe siteurile partenere si un certificat digital ce va confirma faptul ca firma dumneavoastra a fost verificata in mediul online si face parte din firmele sigure.

Cu ajutorul codului QR generat si inserat in certificatul digital, il puteti copia si afisa oriunde, pentru ca oamenii ( potentiali clienti) sa scaneze codul si sa afle informatiile necesare despre firma dumneavoastra si mai ales daca firma este sigura in vederea colaborarii.

Cum obtii CERTIFICATUL FIRMA SIGURA? Mai Simplu nu se poate:

  1. Comanda Serviciul,
  2. Trece datele de facturare si datele Firmei
  3. Alege modalitatea de plata (CARD sau ORDIN DE PLATA)

Dupa confirmarea platii, echipa noastra va verifica in maxim 24h datele firmei dvs. Daca firma corespunde si nu este raportata in mediul online se va incepe procedura de inregistrare si realizare a certificatului digital. Odata finalizat procesul veti primi pe mail factura si certificatul digital Firma Sigura.

Magazinul tau online de licente ieftine ESD.

Doar aici gasesti cele mai multe licente Windows 10 Pro ieftine cu livrare rapida, declaratie de autenticitate si factura fiscala. Pentru oferta personalizata nu ezita sa ne contactezi pe mail, whatsapp sau telefonic.

COMANDA ACUM!

S.C. BRILLIANT NAVI SYSTEM S.R.L. Tel :0787 827 543

https://licenta-ieftina.ro/obtine-certificatul-firma-sigura/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings