NUNTA CU DAR…LA POLITIE

Duminica, în jurul orei 15.00, ofiţerul de serviciul de la Poliţia municipiului Rm. Sărat a fost sesizat cu privire Bataie_nuntala producerea unui scandal în incinta unui fost restaurant din municipiu, unde era organizată o petrecere de nuntă.

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului au fost direcţionate mai multe patrule de siguranţă publică şi o grupă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Zece persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 65 de ani, au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Rm. Sărat.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între socri şi invitaţii acestora, au apărut discuţii contradictorii generate de programul muzical al formaţiei. Discuţiile au degenerat  într-o altercaţie între persoanele aflate la petrecere.

Niciuna dintre persoanele implicate în conflict nu a formulat plângere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii au luat împotriva persoanelor participante la scandal măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings