MOS CRACIUN VINE DE LA MUZEU

Târgul Produselor Tra­di­țio­nale de Crăciun s-a deschis vineri după-amiază, în curtea Mu­zeului Județean, de pe Bulevar­dul Nicolae Bălcescu. Ini­ția­tiva aparține Consiliului Jude­țean și face parte din șirul evenimentelor oferite buzoienilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Vizitatorii vor putea găsi la standurile decorate festiv produse specifice acestei perioade oferite de producători locali și nu numai. Este vorba despre comercianți de produse tra­diționale, produse lactate, dulciuri, dulcețuri, produse de panificație și patiserie, producători de miere, produse din carne, inclusiv brazi pentru sacul lui Mos Craciun. În plus, cei prezenți la târgul organizat în curtea Muzeului Jude­țean vor avea ocazia să savu­re­ze vin fiert, ceai, pre­parate din carne pe grătar, plăcinte cu dovleac sau colaci ungurești. Tot­odată, meșterii populari din județ vor avea posibilitatea să își prezinte propriile creații.

Deschiderea, in fata a sute de buzoieni, a fost facuta de Petre Emanuel Neagu, presedintele Consiliului Judetean Buzau.

Dupa deschiderea oficială, elevii de la Liceul de Arta „Margareta Sterian” și artiștii de la Centrul Județean de Cultură și Artă au sustinut un spectacol de colinde.

 

Târgul Produselor Tradi­ți­o­nale de Crăciun va fi deschis până pe data de 22 decembrie, de luni până joi, între orele 12,00 și 22,00 și de vineri până duminică, între orele 10,00 și 22,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings