Masuri dispuse pentru buzoienii din zona carantinata

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Buzau, prin Hotararea nr 8, a dispus astazi o serie de masuri privind luarea unor măsuri suplimentare pentru prevenirea infecțiilor cu CORONAVIRUS Covid-19. Masurile luate se refera in mod expres la peroanele carantinate din Cartierul Posta.

Iata care sunt masurile aprobate:

  1. achizitionarea si distribuirea a 10.000 buc maști pentru persoanele care se deplasează in spații publice din zona carantinată, astfel cum a fost prevăzută la art. 1 din Ordinul Comandamentului Acțiunii nr. 76066/04.05.2020.
  2. montarea de lavoare mobile, cu apă și săpun, dispensere cu dezinfectant și covorașe impregnate cu dezinfectant, în toate zonele de acces și la magazinele alimentare din zona carantinată.
  3. dezinfectarea zilnică a tuturor străzilor, trotuarelor si parcărilor, precum și a scărilor blocurilor, situate în perimetrul carantinat.
  4. inființarea unei linii telefonice dedicate cetățenilor din zona carantinată.
  5. modificarea traseului autobuzului nr. 3 al Transbus SA, după cum urmează: Cap de linie Beta, cartier Mihai Viteazu- Dedeman.
  6. dezinfectarea clădirii Policlinicii Nicolae Titulescu, respectiv a spațiilor comune interioare si exterioare, precum și montarea de dozatoare și covorașe cu dezinfectant la intrările in Policlinică.

 

Reamintim ca presedintele Comitetului Local pentru situații de urgență

este primarul Constantin Toma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings