MAGIA MARII BRITANII, NAIVITATE SI PROSTITUTIE

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Buzău şi procurori D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională specializată în proxenetism şi trafic de persoane. La locuinţele celor patru membri ai grupării, poliţiştii au efectuat şapte percheziţii.

La data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, cu sprijinul poliţiştilor de combaterea a criminalităţii organizate din Bucureşti şi Botoşani şi ai I.P.J. Buzău – Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 7 percheziţii la locuinţele a patru bărbaţi, cu vârste între 30 şi 36 de ani.

Din cercetări a reieşit că, în perioada mai – septembrie 2014, cei în cauză, trei din judeţul Buzău şi unul din judeţul Botoşani, ar fi iniţiat şi pus bazele unei grupări infracţionale ce a vizat recrutarea mai multor tinere, în scopul practicării prostituţiei, pe teritoriul Marii Britanii.

Victimele ar fi fost racolate prin promisiuni de locuri de muncă în cluburi de agrement din Marea Britanie, cu posibilitatea recrutării de clienţi pe site-urile de adulţi.

Din activitatea infracţională, bărbaţii ar fi obţinut 65.000 de lire sterline, pe care şi i-ar fi însuşit în totalitate.

Urmează ca aceştia să fie conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings