INCOMPETENTA ARE COSTURILE…NUMARATE IN VOTURI…

Albert Einstein spunea că „două lucruri sînt infinite: universul și prostia omenească, și încă nu sînt sigur de primul“

Ceea ce spunea Einstein se reflecat in  realitatea romaneasca, dar mai ales in cea buzoiana caracterizata, nu in totalitate, de coltisorul luminos al unei gandiri negative. Imaginea fara photoshop admite in mare prezenta de samsari si cioflingari cuibariti in posturi cheie, cu incompetenti si incoronati umflati in pene. Cum aceasta luna este una cu repetitie hotaratoare in ceea ce priveste  accederea la sceptru, mai marii mici isi baga coada…isi baga coada…incercand sa ne controleze prin sugestie subliminala. O joaca de oameni imaturi, o piesa de doi lei! Pana si curcile s-au prins de faptul ca vreti sa aratai cat de frumosi si destepti sunt unii.

Pana la urma, e treaba voastra pe cine inscaunati. Voi va rupeti gatul….Si ca sa gasiti omul potrivit pentru locul dorit, extrageti ce va convine din aplicatia de mai jos.

Cum sa angajati omul potrivit la locul potrivit:
Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra. Sunt trimisi 2 – 3 candidati in camera si se inchide usa. Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia.
– Daca au numarat caramizile – Sunt buni la departamentul Contabilitate.
– Daca le renumara – La Audit.
– Daca au facut un haos total – caramizi peste tot – inginerie.
– Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie – Planificare
– Daca arunca unul in altul cu caramizi – operatii.
– Daca dorm – Receptie.
– Daca au spart caramizile in bucati – Tehnologia informatiei.
– Daca stau de pomana – Resurse umane
– Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida nu a fost mutata din loc – Vanzari
– Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva – Marketing.
– Daca se uita pe fereastra – Planificare strategica
– Si ultimii, dar nu cei din urma: Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse – Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.

AVERTISMENT! Cel care, toata ziua e activ ca o albina, puternic ca un taur, munceste precum un cal si seara se-ntoarce acasa rupt de oboseala precum un caine, ar trebui sa consulte un veterinar, caci este foarte probabil sa fie un bou!

P.S. O mai fi valabila expresia asta ? Was ist das da in Ihrer Hand? “- Ich sagte: “Es ist ein Basketball, und dieser Basketball repräsentiert Ihre Identität, das, was Sie sind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Privacy Policy Settings